top of page
Rugpijn
Fysio Punt Huissen

✔ Persoonlijke aandacht

✔ Altijd de juiste behandeling voor u

✔ Uniek leeftstijl programma

Behandelplan voor fysiotherapie in Huissen

Een persoonlijk behandelplan in onze praktijk voor fysiotherapie in Huissen is erg belangrijk voor het herstel van blessures en voor het onderhoud van spieren en gewrichten. Daarom wordt er voor iedereen die zich als nieuwe patiënt inschrijft bij Fysiopunt Huissen, een persoonlijk behandelplan opgesteld. Hierbij wordt er rekening gehouden met uw behoeften (wat wilt u leren?), maar ook met uw mogelijkheden (waar liggen uw beperkingen?). In uw behandelplan voor fysiotherapie worden die behandelingen van Fysiopunt Huissen opgenomen, die voor uw herstel of uw gezondheid het beste zijn.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Een persoonlijk behandelplan met verschillende behandelingen in onze fysiotherapie praktijk in Huissen

Wist u dat we in onze fysiotherapiepraktijk verschillende behandelingen aanbieden? Natuurlijk de standaard fysiotherapie, maar we houden ons ook bezig met manuele therapie en speciale behandelingen zoals Dry Needling. Bent u een fanatieke sporter? Dan kunt u ook bij Fysiopunt Huissen terecht voor sportfysiotherapie en Medische Trainings Therapie, waarmee u kracht, conditie en stabiliteit traint. Dit voorkomt pijnklachten en helpt bij de revalidatie van verschillende blessures.

Maak een afspraak voor het opstellen van een persoonlijk behandelplan

Het opstellen van een behandelplan voor fysiotherapie gebeurt tijdens een intakegesprek bij onze fysiotherapiepraktijk. We bespreken wat uw persoonlijke doelen, uw wensen en uw mogelijkheden en beperkingen zijn. Ook bekijken we welke behandeling het best bij u past. Op deze manier bereikt u uw doelen zo snel mogelijk en kunt u snel weer functioneren zoals u dat graag wilt. Heeft u behoefte aan begeleiding van een fysiotherapeut bij bijvoorbeeld het afvallen? Maak dan een afspraak door te bellen naar 026-3891066. U kunt ook e-mailen naar info@fysiopunthuissen.nl.

Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

bedankt voor uw bericht

bottom of page