top of page
Massage therapie
beweegcentrum
Fysio Punt Huissen

✔ Persoonlijke aandacht

✔ Altijd de juiste behandeling voor u

✔ Uniek leeftstijl programma

Corona-herstel bij ons in Huissen

Als u Corona heeft gehad en voor uw herstel een goede fysiotherapeut in of nabij Huissen zoekt, dan zit u bij Fysiopunt Huissen op de juiste plek. Wij hebben ervaring met het opstellen van behandelplannen voor ex-coronapatiënten en weten wat u nodig heeft om zo voorspoedig mogelijk te herstellen. Samen kijken we naar uw klachten en bepalen we de juiste aanpak, zodat u binnenkort weer helemaal de oude bent!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij helpen u na Corona met uw herstel in onze praktijk in Huissen

Bij ons fysiotherapie in Huissen bieden we diverse behandelingen aan voor uw herstel na Corona. Afhankelijk van de klachten die u ervaart, stellen wij een persoonlijk behandelplan op waarna we samen aan de slag gaan. In dit plan kunnen diverse behandelingen staan, zoals:

Als u ernstig ziek bent geweest van Corona en wellicht in het ziekenhuis heeft gelegen, kan het herstel bij onze praktijk in Huissen langer duren. Dit komt omdat uw longen de tijd nodig hebben om te herstellen en daardoor uw conditie langere tijd uitblijft. Gelukkig weten wij hoe we moeten handelen en zorgen we samen dat u na onze behandelingen weer meer conditie krijgt en zowel fysiek als mentaal meer aan kunt.

Kom met ons in contact voor een behandelplan

Wilt u graag beginnen aan uw herstel na Corona bij onze fysiotherapiepraktijk in Huissen? Dan helpen wij u uiteraard graag. Neem contact op met ons beweegcentrum door te bellen naar 026-3891066. Ook kunt u e-mailen naar info@fysiopunthuissen.nl.

bottom of page