top of page
Rugpijn
Fysio Punt Huissen

✔ Persoonlijke aandacht

✔ Altijd de juiste behandeling voor u

✔ Uniek leeftstijl programma

Veilig sporten: fysiofitness in Huissen

Fysiofitness in Huissen is ideaal voor mensen die graag willen bewegen en aan hun conditie willen werken, maar die vanwege een medisch probleem hier moeite mee hebben. Bij de fysiofitnesslessen van Fysiopunt Huissen sport u onder begeleiding van een professionele fysiotherapeut, die ervaring heeft met het opstellen van een persoonlijk beweegplan voor mensen die medische problemen hebben. Zo wordt u fysiek uitgedaagd, maar wel op een veilige manier, waarbij er rekening wordt gehouden met de eventuele beperkingen die u heeft. Zo haalt ook u alles uit uw fitnesslessen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Fysiofitness in onze eigen, goed uitgeruste sportschool in Huissen

Voor het organiseren van de fysiofitnesslessen hebben wij onze eigen sportschool met moderne fitnessapparatuur. U vindt hier alle fitnessapparaten die u elders ook in een sportschool ziet, zoals loopbanden, spinningfietsen en crosstrainers. We houden natuurlijk wel goed in de gaten welk apparaten voor u geschikt zijn. Zo kunt u gegarandeerd op een veilige manier sporten.

Neem contact op voor een intakegesprek

Wanneer u aan fysiofitness wilt gaan doen in Huissen in verband met een aandoening, is het natuurlijk belangrijk om te inventariseren wat uw wensen zijn en waar uw mogelijkheden liggen. Zo stelt uw fysiotherapeut een persoonlijk beweegplan voor u op. De inventarisatie van uw wensen en de mogelijkheden voor het sporten vindt plaats tijdens een intakegesprek. Neem voor het maken van een afspraak hiervoor contact met ons op via 026-3891066. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@fysiopunthuissen.nl.

Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

bedankt voor uw bericht

bottom of page