top of page
Rugpijn
Fysio Punt Huissen

✔ Persoonlijke aandacht

✔ Altijd de juiste behandeling voor u

✔ Uniek leeftstijl programma

Een fysiotherapeutisch onderzoek doen in Huissen

Wanneer u naar de fysiotherapeut gaat, begint uw behandeltraject vaak met een fysiotherapeutisch onderzoek dat tijdens de intake wordt uitgevoerd en dat gebeurt in onze praktijk in Huissen net zo. Zo wordt de aard van uw klachten eerst goed onderzocht, zodat er een zo effectief mogelijk behandeltraject gestart kan worden. Hierbij zijn er verschillende soorten behandelingen mogelijk. Fysiopunt Huissen heeft niet alleen goed opgeleide fysiotherapeuten in dienst die goede massages geven, maar ook verschillende manueel therapeuten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor Dry Needling behandelingen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Hoe ziet een fysiotherapeutisch onderzoek in onze praktijk in Huissen eruit?

Wanneer u zich als nieuwe cliënt aanmeldt, zal één van onze fysiotherapeuten u uitnodigen voor een intakegesprek, waarin we uw behandelplan opstellen. Tijdens de intake zal er een fysiotherapeutisch onderzoek plaatsvinden. Uw fysiotherapeut onderzoekt hierbij uw vitale functies, zoals de hartslag en bloeddruk. Natuurlijk worden ook uw klachten besproken en zal de fysiotherapeut een aantal oefeningen met u doen. Dankzij een fysiotherapeutisch onderzoek in onze praktijk in Huissen kunnen uw klachten goed onderzocht worden en wordt er naar een passende behandeling gezocht.

Meldt u aan voor een intakegesprek

Heeft u al lange tijd last van klachten aan uw spieren? Er is in veel gevallen iets aan te doen met fysiotherapie. Meldt u aan voor een intakegesprek en we bekijken hoe we u het best kunnen helpen. Aanmelden doet u via het contactformulier of door te bellen naar 026-3891066. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@fysiopunthuissen.nl.

Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

bedankt voor uw bericht

bottom of page