top of page
beweegcentrum
Fysio Punt Huissen

✔ Persoonlijke aandacht

✔ Altijd de juiste behandeling voor u

✔ Uniek leeftstijl programma

Fysiotherapie bij hartfalen is mogelijk in Huissen

Er is een goede behandelmethode bij hartfalen bij Fysiopunt Huissen. We geven u bij Fysiopunt Huissen een persoonlijk beweegprogramma met oefeningen waarbij u op een verantwoorde manier beweegt. Bewegen is namelijk goed voor het hart, want het houdt het in een goede conditie. Omdat uw hart wel een zwakke plek is wanneer u hartfalen heeft, is het belangrijk dat u wel een goede begeleiding krijgt bij bewegen, zoals tijdens fysiotherapie.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Hoe helpt fysiotherapie bij hartfalen in onze praktijk in Huissen?

Wanneer u zich bij Fysiopunt Huissen aanmeldt als nieuwe patiënt met hartfalen, krijgt u een persoonlijk behandelplan en een zeer intensieve begeleiding. Omdat hartklachten zeer gevaarlijk kunnen zijn, is een goede begeleiding van levensbelang, zeker bij zwaardere activiteiten, zoals sporten. Daarom krijgt u bij onze praktijk een persoonlijke fysiotherapeut, die zich van tevoren grondig verdiept in uw medische geschiedenis en goed luistert naar uw wensen. Op deze manier krijgt u een persoonlijk behandelplan dat perfect bij u past. Ook voor mensen met aandoeningen die vaak verwant zijn aan hartfalen, zoals diabetes, kunnen onze behandelingen een uitkomst zijn.

Neem contact op voor een intakegesprek

Om er zeker van te zijn dat u een behandelplan krijgt dat perfect past bij uw behoeften en de aard van uw hartklachten, plannen we graag een intakegesprek met u in. Op deze manier past de fysiotherapie die u krijgt goed bij uw specifieke hartfalen. Maak een afspraak voor een intakegesprek door te bellen naar 026-3891066. U kunt ook e-mailen naar info@fysiopunthuissen.nl.

Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

bedankt voor uw bericht

bottom of page