top of page
Massage therapie
beweegcentrum
Fysio Punt Huissen

✔ Persoonlijke aandacht

✔ Altijd de juiste behandeling voor u

✔ Uniek leeftstijl programma

Een hernia: fysiotherapie in Huissen helpt

Wanneer u rugklachten zoals een hernia heeft, heeft u in veel gevallen baat bij fysiotherapie in onze praktijk in Huissen. Na een grondig fysiotherapeutisch onderzoek wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. De behandeling kan bestaan uit passieve behandelingen bij de fysiotherapeut, die u dan bijvoorbeeld masseert of onderzoeken doet. Vaak bestaat fysiotherapie bij rugklachten ook uit het doen van diverse oefeningen, die vaak plaatsvinden in ons eigen beweegcentrum in Huissen. Door de combinatie van verschillende behandelingen op het gebied van fysiotherapie bent u snel van rugklachten zoals een hernia af.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Last van rugklachten zoals een hernia? Dan kan fysiotherapie in Huissen u helpen

Wanneer u last heeft van rugklachten door een hernia, dan heeft Fysiopunt Huissen verschillende behandelmethoden op het gebied van fysiotherapie die bij uw klachten kunnen helpen. De fysiotherapeuten in Huissen beoefenen verschillende vormen van fysiotherapie, die kunnen helpen bij rugklachten, namelijk:

Natuurlijk bekijken we voordat we met de behandeling beginnen eerst welke behandelmethode het best voor u werkt. Tussendoor blijven we de behandeling ook steeds evalueren. We bekijken of de behandeling werkt en ook vinden we het natuurlijk heel belangrijk dat u tevreden bent over de behandeling en de resultaten. Daarom is het altijd heel belangrijk dat u tijdens de evaluatie vertelt hoe het met u gaat. Zo heeft fysiotherapie bij rugklachten in onze praktijk in Huissen het meeste nut.

Maak een afspraak voor een uitgebreid onderzoek

Voordat we uw rugklachten zoals een hernia kunnen verhelpen, moeten we eerst de oorzaak van uw klachten zien te vinden. Hiervoor doen we een uitgebreid onderzoek tijdens de intake. Maak een afspraak voor een intakegesprek door te bellen naar 026-3891066. Ook kunt u e-mailen naar info@fysiopunthuissen.nl.

Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

bedankt voor uw bericht

bottom of page