top of page
Rugpijn
Fysio Punt Huissen

✔ Persoonlijke aandacht

✔ Altijd de juiste behandeling voor u

✔ Uniek leeftstijl programma

Nekpijn op een effectieve manier behandelen in Huissen

Wanneer u last heeft van nekpijn, is dit erg vervelend en vereist dit meestal een spoedige en vakkundige behandeling van een fysiotherapeut of manueel therapeut in bijvoorbeeld Huissen. Fysiopunt Huissen heeft verschillende specialisten in dienst die nekpijn op verschillende manieren kunnen behandelen, afhankelijk van de ernst en de aard van uw klachten. De fysiotherapeut kan uw nekpijn behandelen door middel van bijvoorbeeld massages, maar ook Dry Needling behandelingen behoren tot de mogelijkheden. Tijdens een intakegesprek en lichamelijk onderzoek zal uw fysiotherapeut of manueel therapeut in Huissen bepalen wat de beste manier is om uw nekpijn te behandelen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u nekpijn, onze specialisten behandelen het in onze praktijk in Huissen

De gespecialiseerde fysiotherapeuten en manueel therapeuten van Fysiopunt Huissen zijn goed opgeleid om de beste fysiotherapeutische technieken bij u uit te voeren. Zo zijn er diverse massages die zij kunnen uitvoeren, maar ook geven zij u in veel gevallen oefeningen mee, die u thuis kunt uitvoeren. Zo bent u zo snel mogelijk van uw nekklachten af en is de behandeling het meest effectief. Dit komt met name door het toepassen van een combinatie van verschillende technieken en behandelingen.

Laat uw nekpijn effectief behandelen

Heeft u al lange tijd last van nekpijn of andere nekklachten en bent u op zoek naar een effectieve behandeling? Wij bieden u deze graag. Maak een afspraak voor een intakegesprek en we bekijken wat voor u de beste behandeling is. Neem contact op door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar 026-3891066. Liever e-mailen? Dat kan natuurlijk ook. E-mail dan naar info@fysiopunthuissen.nl.

Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

bedankt voor uw bericht

bottom of page