top of page
Fysio Punt Huissen
Team Fysiotherapie

Paul Willemsen

Oncologie Fysiotherapeut

Oedeemfysiotherapeut

Dry Needling

Oncologische fysiotherapie

(Sport) fysiotherapeut

(026) 389 10 66
paul@fysiopunthuissen.nl

Paul Willemsen is in 1999 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In 2006 heeft Paul de opleiding tot sportfysiotherapeut gevolg bij ESP. Van 2003 tot en met 2010 is Paul werkzaam geweest als docent Fysiotherapie aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Algemeen fysiotherapie, Dry Needling, actieve revalidatie, het begeleiden van beweegprogramma`s, het begeleiden van patiënten met oncologische klachten en sporters zijn aandachtsgebieden van Paul.

Jeffrey Vedder

Fysiotherapeut

Manueel therapeut 

Sportinstructeur

Personal Trainer

Mylogenics

Medische trainingstherapie (MTT)

Jeffrey is in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Door zijn sport en bewegen achtergrond heeft Jeffrey veel affiniteit met sport. Tijdens zijn studie fysiotherapie heeft Jeffrey voor zijn minor een half jaar in Zuid-Afrika fysiotherapeutische behandeling gegeven. Hier heeft hij, naast multidisciplinair overleg met o.a. het Rode Kruis, ook veel geleerd over het vak fysiotherapie. Jeffrey is sinds 2014 werkzaam bij Fysiopunt. Jeffrey is in 2018 afgestudeerd als master of science aan de opleiding Manueel therapie aan de Hogeschool van Rotterdam. Jeffrey is gespecialiseerd in medical taping, motorisch leren, actieve revalidatie, begeleiden van beweegprogramma's en personal trainer.

IMG_0969.jpg

Simon Voorwinden

Fysiotherapeut

Medische trainingstherapie (MTT)

Medical taping

(026) 389 10 66
info@fysiopunthuissen.nl

Simon is in 2017 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Aandachtsgebieden zijn algemeen fysiotherapie, actieve revalidatie, Medical Taping en Medische Trainingstherapie. Het doel is om met een persoonlijke aanpak en in een prettige omgeving een oplossing te gaan bedenken voor het gezondheidsprobleem.

Annemijn Kamphuis

Fysiotherapeut 

Medisch trainingstherapie

Medical taping 

Annemijn is sinds juli 2022 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens haar studie heeft zij zich breed georiënteerd.. Samen met u kijkt zij naar een behandeling die bij u past.

Team Beweegcentrum
IMG_0968.jpg

Stijn Laracker 

Coördinator Beweegcentrum

Personal trainer

Sport & bewegingsleider

Fitness instructeur 

Lifestyle coach

Mylogenics

(026) 389 10 66
info@fysiopunthuissen.nl

Stijn is in 2017 afgestuurd aan het ROC te Nijmegen als fitness instructeur. Tijdens zijn opleiding heeft Stijn Fitvak A en zijn opleiding sport en bewegingsleider afgerond. Naast zijn werk in het beweegcentrum is Stijn bezig met de opleiding Mylogenics, waarvan hij het deel activation heeft behaald. 

Famke.png

Femke Garttener

Sport & bewegingsleider

Fitness instructeur 

Lifestyle coach

Fysiotherapeut I.O

(026) 389 10 66
info@fysiopunthuissen.nl

Femke is in januari 2020 afgestudeerd als personal trainer/ leefstijlcoach op het Astrum college in Arnhem. Op dit moment is ze bezig met de studie fysiotherapie aan het Fontys in Eindhoven. Ze is inmiddels 2 jaar werkzaam als fitnesstrainster en doet dit met heel veel plezier.

4af3c217-c7ac-4a37-87d7-120a3baa088b.jpg

Dani Blom 

Sport & bewegingsinstructeur

Fitness instructeur 

(026) 389 10 66
info@fysiopunthuissen.nl

Mijn naam is Dani Blom en ik ben 22 jaar. Ik heb het CIOS (sportopleiding) afgerond en ben sinds kort begonnen als medewerker in het Beweegcentrum. Naast het werken ben ik een fanatiek handballer en train daar minstens 3 keer per week voor. Jullie zullen mij vaak gaan tegen komen omdat ik van maandag tot vrijdag aanwezig zal zijn in het Beweegcentrum. Tot snel!

bottom of page