top of page
Fysio Punt Huissen

Dé fysiotherapiepraktijk in Huissen

Wij zijn een allround fysiotherapiepraktijk in Huissen, nabij Arnhem-Zuid waar u terecht kunt met verschillende klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Hieronder vallen spieren, banden, gewrichten en zenuwen. Er zijn verschillende klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat mogelijk. Fysiotherapie, of een aanverwante behandelmethode van onze fysiotherapiepraktijk in Huissen, nabij Arnhem-Zuid is vaak de oplossing bij klachten aan spieren en gewrichten. De fysiotherapie die wij in Huissen aanbieden, daar heeft u ongetwijfeld baat bij.

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk bij onze fysiotherapiepraktijk nabij Arnhem-Zuid

Wanneer u bij ons langskomt voor een intakegesprek, bekijken we welke behandelmethode het meest geschikt voor u is middels een fysiotherapeutisch onderzoek. We kunnen u bijvoorbeeld manuele therapie aanbieden, waarbij u gemasseerd wordt en diverse controles krijgt. Ook Dry Needling is mogelijk. Dit is een geschikte vorm van fysiotherapie bij triggerpoints, zoals spierknopen. Deze vorm van fysiotherapie wordt ook gegeven bij onze praktijk in Huissen. Deze pijnpunten worden aangeprikt met een klein en dun naaldje, waardoor de spier zich ontspant. Deze behandeling is nagenoeg pijnloos. Heeft u baat bij sportieve oefeningen, bijvoorbeeld als u diabetes heeft? Dan kunt u terecht in ons beweegcentrum. Voor professionele sporters biedt Fysiopunt Huissen, nabij Arnhem-Zuid ook fysiotherapie in sportvorm aan. Doordat u oefeningen krijgt die op uw situatie zijn toegespitst, bent u sneller van uw klachten af. U krijgt hoe dan ook altijd een persoonlijk behandelplan, dat op uw situatie en uw klachten is toegespitst. Zo bent u er snel vanaf.

Plan een intakegesprek in bij onze fysiotherapiepraktijk in Huissen

Heeft u al enige tijd last van klachten aan uw spieren, gewrichten, zenuwen of banden? Belemmeren deze klachten u in uw dagelijkse bezigheden? Wellicht kunnen wij u ervan af helpen met fysiotherapie in Huissen. Neem contact met ons op om een intakegesprek in te plannen. U bereikt ons door te bellen naar 026 389 10 66 of te e-mailen naar info@fysiopunthuissen.nl.

bottom of page