Fysio Punt Huissen

FYSIOTHERAPIE

Wat is algemene fysiotherapie in Huissen?

Fysiotherapie is een behandelmethode die ook in onze praktijk in Huissen wordt ingezet voor de behandeling van klachten aan bijvoorbeeld spieren, banden, gewrichten en zenuwen. Deze worden samen ook wel het houdings- en bewegingsapparaat genoemd. Tijdens uw eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten door het uitvoeren van een screening en/of een fysiotherapeutisch onderzoek. Na het onderzoek wordt samen met u het behandelplan opgesteld met daarin behandelingen om uw klachten te verminderen. Het behandelplan is bij Fysiopunt Huissen altijd maatwerk. Elk mens is immers anders, elke klacht is anders en elk lichaam reageert anders. Het doel is om samen met u het behandelplan zo vorm te geven dat uw klachten verminderen en problemen in de toekomst worden voorkomen. Een fysiotherapeutische behandeling duurt minimaal 25 minuten en bestaat uit passieve en actieve fysiotherapeutische behandelingen. De passieve fysiotherapeutische maatregelen vinden plaats in de behandelkamer. De actieve fysiotherapeutische behandeling meestal in de trainingszaal.

Wie komt er in aanmerking voor fysiotherapie in Huissen?

De doelgroepen die worden behandeld bij Fysiopunt Huissen zijn:

  • Cliënten met een orthopedische aandoening. Hierbij kunt u denken aan mensen met een chronische aandoening, zoals diabetes, longaandoeningen, hartproblematiek en doorbloedingstoornissen. Ook behandelen wij mensen met acute en subacute letsels aan het houdings- en bewegingsapparaat, maar ook mensen die willen revalideren na een operatie.

  • Mensen met een neurologische aandoening. Hierbij kunt u denken aan mensen waarbij sprake is van een hersenbloeding, een dwarslaesie, een aangeboren hersenletsel, of aandoeningen aan de zenuwen, zoals polyneuropathie. Algemene fysiotherapie kan ook voor hen een uitkomst zijn.

  • Maar ook gezonde mensen zijn welkom in onze praktijk voor fysiotherapie in Huissen. Steeds meer mensen vinden de weg naar het ESP Centrum om vooral gezond te blijven of om hun sportprestaties te verbeteren.

De specialisaties van onze praktijk

Om u optimaal te begeleiden naar gezondheid hebben we verschillende specialisaties  in huis, namelijk:

 

Hoe kunnen we u helpen?

Zoals u ziet kunnen wij u helpen bij veel verschillende klachten op fysiotherapeutisch gebied. Heeft u klachten en denkt u dat wij u als praktijk voor algemene fysiotherapie in Huissen u kunnen helpen? We bekijken graag wat we voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 026-3891066. Of stuur een e-mail naar info@fysiopunthuissen.nl.

FYSIOPUNT HUISSEN

Mecklenburg 3
6851KL Huissen
(026) 389 10 66
info@fysiopunthuissen.nl

www.fysiopunthuissen.nl

OPENINGSTIJDEN BEWEEGCENTRUM

ma

di 

woe   

do  

vr

za

12 - 21 uur

12 - 21 uur

12 - 21 uur

12 - 21 uur

12 - 20 uur

en

en

en

en

en

07 - 10 uur

07 - 10 uur

07 - 10 uur

07 - 10 uur

07 - 10 uur

09 - 13 uur 

OPENINGSTIJDEN FYSIO

ma

di

woe

do

vr

07:30 - 17:30 uur

07:30 - 21:00 uur

07:30 - 17:00 uur

07:30 - 17:30 uur

07:30 - 17:30 uur