top of page
Fysio Punt Huissen

​Volg het leefstijlprogramma bij de specialist in Huissen

Wilt u uw leefstijl verbeteren met een gerenommeerd leefstijlprogramma, gewicht verliezen en op uw streefgewicht blijven onder begeleiding van een gerenommeerde fysiotherapiepraktijk in Huissen, nabij Arnhem-Zuid? Of wilt u in gewicht toenemen, omdat u te kampen heeft met een ondergewicht? Meld u dan aan voor het multidisciplinaire leefstijlprogramma Fit en Vitaal van onze praktijk in Huissen.

Uw leefstijl verbeteren met ons innovatieve leefstijlprogramma in Huissen

Beweegcentrum Fysiopunt Huissen, nabij Arnhem-Zuid, biedt samen met Diëtistenpraktijk Harten Vijf het multidisciplinair leefstijlprogramma Fit en Vitaal aan. Onder professionele begeleiding gaat u gedurende zes maanden intensief aan de slag in onze praktijk in Huissen om op een verantwoorde manier uw leefstijl te verbeteren. Het leefstijlprogramma start met een intakegesprek in onze praktijk in Huissen, niet ver van Arnhem-Zuid. Tijdens dit gesprek gaan we met u bespreken hoe u op een verantwoorde manier kunt werken aan een leefstijlverandering welke ook op lange termijn resultaat zal (blijven) geven.

Hoe bereikt u uw doelen en kunt u uw leefstijl verbeteren?

U werkt aan uw eigen doelen door middel van de verschillende stappen waaruit het leefstijlprogramma van onze praktijk in Huissen, nabij Arnhem Zuid, bestaat. Deze stappen zijn als volgt:

  • Een intake met een diëtiste om inzicht te krijgen in uw voedingspatroon;

  • Een intake met uw persoonlijke begeleider om uw gezondheid in kaart te brengen en een beweegplan op maat te maken;

  • Om uw leefstijl te verbeteren, is sporten misschien wel een van de belangrijkste aandachtspunten. Twee keer per week gaat u onder begeleiding een uur sporten in ons beweegcentrum. Daarnaast mag u onbeperkt komen sporten in ons beweegcentrum;

  • U krijgt van een deskundige regelmatig persoonlijk feedback op uw eetgedrag;

  • Eén keer per week vindt een weegmoment plaats. U krijgt op die manier duidelijk inzicht in uw behaalde resultaten;

  • Follow-up gesprekken met de diëtiste om uw veranderde voedingspatroon te evalueren en zo nodig bij te stellen. Zo kunt u uw leefstijl blijvend verbeteren.

 

​Wat maakt het leefstijlprogramma van onze praktijk in Huissen, nabij Arnhem-Zuid, uniek?

Het multidisciplinaire leefstijlprogramma besteedt zowel aandacht aan uw beweeg- als uw eetgedrag, zodat u op een verantwoorde manier uw leefstijl aanpast, afvalt en dit kunt blijven volhouden. Daarnaast wordt u wekelijks gecoacht door uw persoonlijk begeleider. En… u hoeft het niet alleen te doen. U wordt multidisciplinair intensief begeleid door verschillende professionals.

Wat kost deelname aan het leefstijlprogramma?

Deelname aan het leefstijlprogramma bij onze praktijk in Huissen kost:

€60,- per maand als u het abonnement afsluit voor minimaal 6 maanden, daarna maandelijks opzegbaar.

€55,- per maand als u het abonnement afsluit voor minimaal 12 maanden, daarna maandelijks opzegbaar.

 

Bij beide abonnementsvormen betaald u eenmalig €25,- inschrijf-/intakekosten. 

​Neem contact op voor meer informatie of om u aan te melden

Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wenst over het leefstijlprogramma van Fysiopunt Huissen, niet ver van Arnhem-Zuid. Bent u enthousiast geworden en wilt u zich aanmelden? Maak dan telefonisch een afspraak voor een intakegesprek. U bereikt ons door te bellen naar 026-3891066. U kunt uw vragen ook stellen door een e-mail te sturen naar info@fysiopunthuissen.nl. Wij kunnen ook een leefstijlprogramma voor u maken als u bijvoorbeeld herstellende bent van Corona. Ook hiervoor kunt u informeren naar de mogelijkheden.

bottom of page